Tevékenységek

Síelés – snowboardozás – szánkózás

Két sípálya áll a turisták rendelkezésére, mindkettő tányéros sífelvonóval és hóágyúkkal van ellátva. A Bogdán 1 Sípályát (760 m) haladó sízőknek, a Bogdán 2 Sípályát (560 m) pedig a kezdőknek ajánljuk. Vendégeink igénybe vehetik a sí- és snowboardfelszerelés kölcsönzőnket is, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelő felszerelést. Akik nem síelnek, azoknak műanyag szánkók állnak a rendelkezésükre.

Boogdy Gyerekklub

A Boogdy Gyerekklub kimondottan a 3-7 éves korosztály számára jött létre. Boogdy pingvin őket szórakoztatva segít a síelés alapjainak elsajátításában. A tanulás mellett Boogdy színes programokkal és meglepetésekkel is várja a legkisebbeket.

Melegedő és büfé

A Bogdán Menedékház, amely a sípályától mindössze 100 méterre helyezkedik el, tökéletes hely az elfáradt sízőknek a pihenésre, ahol melegedő és büfé is működik. Meleg teát, forralt bort, forró puncsot sőt cipóban felszolgált babgulyást, zsíros kenyeret, zakuszkás kenyeret, székelykáposztát, sült debreceni kolbászt és marlenkát (örmény sütemény) is kínálunk vendégeinknek.

Sítáborok

A Bogdán Sí- és Szabadidőközpont ideális hely sítáborok szervezésére is. A résztvevők a Bogdán Menedékházban szállhatnak meg. Bővebb információért a sítáborokkal kapcsolatosan, kérünk írj nekünk!