Activități

Schi – snowboard – săniuș

Turiştii au la dispoziţie două pârtii de schi, ambele fiind dotate cu teleschi şi tunuri de zăpadă. Pârtia Bogdan 1 (760 m) este recomandată schiorilor avansaţi, iar Pârtia Bogdan 2 (560 m) celor începători. Clienților punem la dispoziție echipamente complete pentru schi și snowboard, pentru toate vârstele. Cei care nu practică schiul pot închiria sănii de plastic.

Clubul de Copii Boogdy

Clubul de Copii Boogdy a fost creat special pentru copii între vârste 3-7 ani. Pinguinul Boogdy va fi ajutorul copiilor în învățarea bazelor acestui sport. Totodată Boogdy îi așteaptă pe cei mici cu programe colorate și cu multe surprize. Mai multe despre Clubul de Copii Boogdy »

Loc de încălzire și bar

Cabana Bogdan este situată la doar de 100 metri de Pârtia de Schi. Este locul ideal unde se pot relaxa schiorii obosiți, deoarece cabana este dotată cu loc de încălzire special amenajat și cu un bar. În incinta localului vizitatorii noștri pot savura un ceai fierbinte, vin fiert, punch fiert, gulaș cu fasole servit în pâine, pâine cu untură, pâine cu zacuscă, varză secuiască, cârnați Debrețin dar și marlenka (prăjitură armenească).

Tabere de Schi

Centrul de Schi și Agrement Bogdan este un loc ideal pentru organizarea taberelor de schi. Cazarea participanților se face în Cabana Bogdan. Pentru mai multe informații despre tabere de schi, te rugăm să ne contactezi!